Valencia wint stadsderby simpel van 'broertje' Levante

13 april 2015, 22:24   Bijgewerkt: 13 april 2015, 23:42

De derby van Valencia is maandagavond ten prooi gevallen aan de grootste club die de Spaanse sinaasappelstad kent. Valencia won de burenruzie in het eigen Mestalla overtuigend met 3-0. De formatie van coach Nuno vergaarde niet alleen derbyroem, maar deed ook zeer goede zaken op de ranglijst van de Primera División.

Valencia vergrootte de voorsprong op nummer vijf Sevilla, dat koploper FC Barcelona afgelopen weekend op 2-2 hield, weer tot drie punten. Als Los Che erin slagen om deze positie vast te houden, dan plaatsen ze zich voor de voorronde van de Champions League. De achterstand op nummer drie Atlético Madrid is bovendien één puntje, waardoor rechtstreekse plaatsing voor het miljoenenbal ook nog binnen handbereik ligt.

Een prachtig kopdoelpunt van Paco Alcacer, die de 1-0 maakte, was het hoogtepunt van de wedstrijd. Sofiane Feghouli knikte de thuisploeg naar een comfortabele marge. In de tweede helft raakte Ivan Ramis namens de bezoekers de lat, voordat Alvaro Negredo de eindstand op geweldige wijze op 3-0 bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen