Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Valencia wint stadsderby simpel van 'broertje' Levante

Valencia wint stadsderby simpel van 'broertje' Levante

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 april 2015 – De derby van Valencia is maandagavond ten prooi gevallen aan de grootste club die de Spaanse sinaasappelstad kent. Valencia won de burenruzie in het eigen Mestalla overtuigend met 3-0. De formatie van coach Nuno vergaarde niet alleen derbyroem, maar deed ook zeer goede zaken op de ranglijst van de Primera División.

Valencia vergrootte de voorsprong op nummer vijf Sevilla, dat koploper FC Barcelona afgelopen weekend op 2-2 hield, weer tot drie punten. Als Los Che erin slagen om deze positie vast te houden, dan plaatsen ze zich voor de voorronde van de Champions League. De achterstand op nummer drie Atlético Madrid is bovendien één puntje, waardoor rechtstreekse plaatsing voor het miljoenenbal ook nog binnen handbereik ligt.

Een prachtig kopdoelpunt van Paco Alcacer, die de 1-0 maakte, was het hoogtepunt van de wedstrijd. Sofiane Feghouli knikte de thuisploeg naar een comfortabele marge. In de tweede helft raakte Ivan Ramis namens de bezoekers de lat, voordat Alvaro Negredo de eindstand op geweldige wijze op 3-0 bepaalde.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd