Twee Andrea's vraagtekens bij Juventus: "Het wordt lastig"

13 april 2015, 19:57

Het is nog niet duidelijk of Andrea Pirlo en Andrea Barzagli dinsdagavond in actie kunnen komen bij Juventus, dat in de kwartfinale van de Champions League op bezoek gaat bij AS Monaco. Het is het eerste deel van het tweeluik en coach Massimiliano Allegri denkt dat zijn ploeg een pittige opgave te wachten staat.

Pirlo en Barzagli zijn allebei herstellende van een spierblessure. Ze zijn op de weg terug, maar het is nog niet zeker of ze in de basis zullen starten bij Juventus. "Ze zijn beide in goede conditie. Ze zijn volledig hersteld van hun blessures. Pirlo heeft echter al 40 tot 45 dagen geen wedstrijd meer gespeeld, terwijl Barzagli de laatste vier dagen last had van een onwelwillende spier", stelt Allegri, die pas op de wedstrijddag een besluit maakt over het opstellen van de twee spelers.

Paul Pogba is in ieder geval niet inzetbaar voor Allegri, die in de vorige ronde knap Borussia Dortmund uit wist te schakelen met La Vecchia Signora. "Maar tegen Monaco zal het lastiger worden. We moeten het anders aanpakken, omdat dit een heel ander team is. Ze zijn verdedigend sterk en incasseren weinig tegentreffers. Dat maakt het lastiger. We moeten daarom geduld hebben."

Allegri vindt het lastig om te zeggen of de speelwijze van zowel Monaco als Juventus voor een niet al te attractieve wedstrijd zal zorgen. "Ik weet niet of het daar saai van zal worden. Voetbal is onvoorspelbaar. Na een vroege goal kan het spectaculair worden", zegt de trainer van Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen