Drogba (37) wil door: "Dit wordt niet mijn laatste seizoen"

13 april 2015, 18:12

Didier Drogba is al 37 jaar oud, maar heeft nog altijd geen genoeg gekregen van het spelletje. Sterker nog, de Ivoriaanse aanvaller wil er nog een jaartje aan vastplakken. De speler van Chelsea heeft maandag laten weten dat hij nog niet aan zijn laatste seizoen bezig is. Hij loopt uit contract op Stamford Bridge, maar wil zijn kicksen nog niet aan de wilgen hangen.

Op de vraag of Drogba al een besluit heeft gemaakt over zijn toekomst, reageerde de Ivoriaan stellig. "Ja dat heb ik. Dit wordt niet mijn laatste seizoen", aldus de spits. Zijn manager José Mourinho zei afgelopen week dat hij nog met Drogba om tafel moest om het over zijn toekomst te hebben. "Ik weet niet wat hij wil", zei de Portugese coach van Chelsea. Dat weet hij nu dus wel, na de opmerkingen van de Afrikaan.

Mourinho haalde Drogba, in zijn eerste periode als manager van Chelsea, bij Olympique Marseille weg. De krachtige spits maakte 157 doelpunten voor de Engelse topclub, waar hij in totaal acht seizoenen speelde. In 2012 speelde hij een glansrol in de gewonnen Champions League-finale tegen Bayern München.

Dit seizoen kreeg de Ivoriaan slechts drie basisplaatsen bij Chelsea. Afgelopen zonder mocht hij starten in de uitwedstrijd tegen Queens Park Rangers, omdat Diego Costa en Loïc Remy geblesseerd zijn. Wellicht staat hij komende zaterdag aan de aftrap in de kraker tegen Manchester United. "Het is moeilijk als je niet speelt en je in zo'n wedstrijd moet beginnen, maar ik ga mijn best doen. Als de manager mij nodig heeft, ben ik er klaar voor", aldus Drogba.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen