Vitesse laat Wallace na gesprek weer bij groep aansluiten

13 april 2015, 16:08

Wallace is maandag teruggekeerd op het trainingsveld van Vitesse. De rechtsachter werd afgelopen vrijdag aangehouden door de politite, maar heeft groen licht gekregen om weer mee te trainen. De Braziliaan heeft uitgebreid gesproken met technisch directeur Mo Allach en hoofdtrainer Peter Bosz, zo melden de Arnhemmers via de officiële kanalen.

De 20-jarige Wallace werd in het centrum van de Gelderse hoofdstad gearresteerd op verdenking van een strafbaar feit, maar werd vrijdagmiddag weer op vrije voeten gesteld. Hij zal niet worden vervolgd. Allach en Bosz hebben het verhaal van de vleugelverdediger aangehoord en lieten hem vervolgens weer aansluiten bij de eerste selectie. Hij trainde bij de ochtendsessie van maandag alweer mee. Wallace zal vanavond (maandag) niet met Jong Vitesse opdraven. De Arnhemse beloften kunnen in Heerenveen kampioen worden.

Wallace is één van de spelers die door Vitesse gehuurd wordt van Chelsea. Naast de Braziliaan zijn Josh McEachran en Bertrand Traoré ook door de Londense topclub gestald in Arnhem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen