Makaay wordt spitsentrainer, komst Wouters bijna rond

10 april 2015, 19:13

Roy Makaay maakt vanaf volgend seizoen deel uit van de technische staf van Feyenoord, zo heeft technisch directeur Martin van Geel vrijdag gezegd tegenover RTV Rijnmond. De voormalige aanvaller van onder meer Deportivo en Bayern München gaat de spitsen trainen.

Makaay, die in 2010 bij Feyenoord een punt zette achter zijn loopbaan als profvoetballer, is momenteel trainer van de A1 van de Rotterdamse club. Eerder dit voorjaar werd al bekend dat de voormalig Oranje-international is toegelaten tot de cursus Coach Betaald Voetbal. Giovanni van Bronckhorst is vanaf volgend seizoen, met Jean-Paul van Gastel als assistent, de hoofdcoach van Feyenoord. De oud-verdediger volgt Fred Rutten op als eindverantwoordelijke.

Van Geel maakte verder bekend dat de komst van Jan Wouters - hij moet de ervaren man binnen de technische staf van Feyenoord worden - op een paar details na rond is. "Hij is een heel zware kandidaat. Hij voldoet aan alle criteria. Jan is boven de 50, energiek, ervaren en gedreven", aldus Van Geel. Wouters heeft nog wel een doorlopend contract bij het Turkse Kasimpasa SK. Hij werd daar afgelopen zomer aangesteld als hoofd jeugdopleidingen, maar kwam vorige maand als coach voor het eerste elftal te staan na het vertrek van Shota Arveladze.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen