Westerlo sluit forum na 'vuilspuiterij' tegen Van Veldhoven

Ger
10 april 2015, 12:24

Westerlo heeft het forum op de eigen website gesloten vanwege 'vuilspuiterij' tegen Harm van Veldhoven. De trainer werd door de eigen achterban online flink onder vuur genomen na de thuisnederlaag tegen Moeskroen (0-3).

"Wat we niet gevreesd en ook niet vermoed hadden was dat de bal keihard op de man gespeeld zou worden. Het respect dat we steeds naar onze trainers toe hebben uitgedragen werd met één ruk van tafel geveegd", aldus Westerlo in een verklaring. "Teksten die op het forum verschenen hadden niets meer met kritiek te maken maar met een regelrechte afrekening. Waarom? Wie wil men kwetsen? Wie moet er bloeden? Wij durven hopen dat het hier om een kleine minderheid gaat die niet meer beseft hoe moeilijk het is om als kleine club in eerste klasse het hoofd boven water te houden."

"Alhoewel onze trainer en zijn directe omgeving tot diep in hun binnenste gekwetst werden, is hij mens genoeg om deze toestand met open vizier tegemoet te komen en wil hij het positivisme dat Westerlo uitstraalt mee gestalte geven. Hij wil dan ook graag op een meeting met een delegatie van de verschillende supportersclubs tekst en uitleg verschaffen en zijn werkwijze toelichten.Als club willen we ons bezinnen over het aanbieden van het forum op onze website in de toekomst. Kritiek moet kunnen en is nodig maar een plaats voor vuilspuiterij en afrekeningen hoeven we als club niet te ondersteunen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen