Botteghin tussen fanatieke fans: "Hele mooie ervaring"

Ger
9 april 2015, 22:00

Eric Botteghin beleefde woensdag een moeilijke avond. De verdediger was graag met FC Groningen in actie gekomen tegen Excelsior in de halve finale van de KNVB Beker, maar een schorsing gooide roet in het eten. Hij volgde het duel daarom tussen de fanatieke fans en zag zijn club met 3-0 zegevieren.

"Ik heb achter de goal gestaan en het was een hele mooie ervaring. Eén dag als supporter van FC Groningen en ik heb er van genoten. Het was wel heel erg spannend. Als je zelf niet speelt, heb je geen controle over de wedstrijd", zegt Botteghin op de clubwebsite. Vlak voor de pauze schoot Hans Hateboer de noorderlingen op voorsprong. "Hij kwam zijn doelpunt vieren bij de fanatieke supporters en was echt vlak bij mij. Woensdagavond heb ik veel liedjes geleerd, die de supporters zingen. Ik heb alles meegedaan en ben nu ook wel een beetje schor."

"Bij de 2-0 kwam de ontlading. Het was echt geweldig, de manier waarop de supporters dat doelpunt vierden. Hoe ze juichten, we elkaar gingen omhelzen. Prachtig. Knuffelen en springen", lacht de Braziliaan. "We hebben één stap gezet en nu we in de finale staan, moeten we die wedstrijd ook winnen. We willen een prijs pakken, bekerkampioen worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen