Clubs in de rij voor Achahbar: "Ze hebben plannen met hem"

8 april 2015, 13:53

Een aantal weken geleden keek bijna niemand om naar Anass Achahbar, maar inmiddels heeft de jonge spits de clubs voor het uitkiezen. Achahbar scoorde vier keer in de laatste drie wedstrijden van Feyenoord en heeft daarmee de interesse gewekt van diverse clubs, laat zijn broer en zaakwaarnemer weten.

"Anass is transfervrij, dat weten clubs", zegt Karim Achahbar in Voetbal international. "Een aantal heeft al laten weten zeer geïnteresseerd te zijn en, nog belangrijker, ze hebben plannen met Anass. Er zijn clubs die hem de garantie geven dat hij eerste spits zal worden. Feyenoord heeft nog geen duidelijkheid kunnen geven."

Voorlopig gaat de voorkeur van de spits uit naar een langer verblijf in de Kuip. "Anass wil graag bij Feyenoord blijven, maar wil ook duidelijkheid over wat de club van plan is. Ik denk dat Feyenoord momenteel eerst zelf alles op een rij aan het zetten is. Wij wachten af. Het is duidelijk dat Anass het naar zijn zin heeft en Feyenoord is toch zijn club. Om geld gaat het niet, dat is niet zo belangrijk, Anass is een liefhebber die wil voetballen."

Achahbar scoorde de afgelopen weken tegen FC Dordrecht (1-2), PSV (2-1) en AZ (1-4).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen