Stewart: "Er zijn meer clubs geïnteresseerd in Gudelj"

7 april 2015, 09:24

De Telegraaf opende dinsdag met het nieuws dat Nemanja Gudelj hard op weg is om een vijfjarig contract te tekenen bij Ajax. Bij AZ is met verbazing gereageerd op de berichtgeving over de 23-jarige middenvelder, laat directeur voetbalzaken Earnest Stewart weten aan Voetbal International.

"Het is heel simpel. Ajax heeft zich niet bij ons gemeld", stelt Stewart. Gudelj ligt in Alkmaar contractueel vast tot de zomer van 2017. "Ik lees dat hij voor vijf jaar heeft getekend, maar volgens mij heeft hij nog een doorlopend contract voor twee jaar", vervolgt de AZ-directeur. "Ajax zal toch eerst langs ons moeten."

Stewart vraagt zich af of de toekomst van Gudelj überhaupt wel in Nederland zal liggen. "In het laatste gesprek dat ik met hem heb gehad kreeg ik de indruk dat hij het liefst zijn volgende stap in het buitenland wil zetten. Dat is altijd zijn insteek geweest. Dus ik kijk hiervan op", aldus de directeur van de Alkmaarders, die benadrukt dat Ajax niet de enige geïnteresseerde partij is. "Er zijn meer clubs geïnteresseerd in Gudelj."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen