Kleine zege NEC: "Hadden festiviteiten nog in benen"

6 april 2015, 20:39

NEC kroonde zich vrijdag tot kampioen van de Jupiler League en dat werd groots gevierd in Nijmegen. Vandaag (maandag) moest de ploeg van Ruud Brood echter al weer aantreden in Brabant, waar met 1-2 werd gewonnen van FC Oss. De spelers van NEC spreken van een knappe overwinning.

"Het was zeker niet niet makkelijk. Het zat vrij kort op de festiviteiten die we hebben gehad. Ik voelde het nog wel in de benen, ja. We bleven lang in de wedstrijd en dan winnen we hem ook nog. Een kampioensploeg, zeggen ze dan. Knap dat we toch nog winnen", zegt middenvelder Paco van Moorsel tegen Omroep Gelderland.

Tom Daemen sluit zich aan bij die woorden. "Knap dat we hier in Oss toch nog winnen. Het zit nu ook een beetje mee", vindt hij. "Maar chapeau voor het team dat we dit zo binnen slepen. Het was wel zwaar. Dit was een andere voorbereiding dan op een normale wedstrijd, door alle festiviteiten. Maar we hebben toch weer wat adrenaline en spanning opgebouwd. We willen nog heel wat records breken, we liggen daarvoor nog helemaal op koers."

Het kampioensfeest heeft veel indruk gemaakt op Daemen. "Ik ga dit van mijn leven nooit meer vergeten. Het feest, de huldiging, de busrit. Allemaal echt fantastisch. Dit zijn geweldige herinneringen. Het is nu overal foto's en video's vandaan halen om alles nog eens te bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen