Mokotjo treft oude club in beker: "Zwolle lastig te verslaan"

6 april 2015, 09:29

Voor Kamohelo Mokotjo is de wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle, dinsdag in de halve finale van de KNVB Beker, extra speciaal. De Zuid-Afrikaanse middenvelder was vorig jaar een belangrijke kracht in het elftal van coach Ron Jans, waarmee hij de beker en de Johan Cruijff Schaal won, en stapte afgelopen zomer over naar de club uit Enschede.

"Of PEC Zwolle beter is dan vorig jaar? Dat kan ik niet zeggen. Ze hebben mij niet meer hè", lacht Mokotjo in gesprek met het ANP. "Het elftal van Zwolle ziet er grotendeels hetzelfde uit als vorig jaar. Ze draaien een heel stabiel seizoen en zijn moeilijk te verslaan."

Op de ranglijst in de Eredivisie staat PEC Zwolle zesde, vier plaatsen boven FC Twente. Voor de Tukkers is de KNVB Beker waarschijnlijk de enige kans om nog iets van het seizoen te maken. "Wij moeten scherp zijn en slim spelen", blikt Mokotjo vooruit op het duel met Zwolle van dinsdag. "Als je Zwolle de tijd geeft om te voetballen, zijn ze op hun best. Ik heb een bijzonder goed jaar gehad in Zwolle, maar nu ga ik er alles aan doen om de club te verslaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen