Krul: "Wat ik tegen Defoe zei kan ik beter niet herhalen"

Ger
5 april 2015, 23:59   Bijgewerkt: 6 april 2015, 00:02

Tim Krul vindt de ophef over zijn op het oog sportieve gebaar richting Jermain Defoe een storm in een glas water. De doelman van Newcastle United kreeg op sociale media veel kritiek te verwerken omdat hij de Engelsman na de eerste helft in de spelerstunnel leek te feliciteren met zijn doelpunt.

Defoe verschalkte Krul vlak voor rust met een prachtige volley. Het betekende de 1-0 voor Sunderland, wat ook de eindstand zou blijken. "Wat ik tegen hem zei kan ik misschien beter niet herhalen. Ik zei iets in de trant van: Wat een mazzelaar ben je, maar dan met een iets venijnigere ondertoon", aldus Krul. "Het was een fantastisch doelpunt, dat kon iedereen zien, maar deze nederlaag doet mij pijn. Ook ik baal enorm van die goal."

Manager John Carver nam het na de wedstrijd al op voor Krul. "Als er iemand iets om deze club geeft, dan is het wel Tim Krul. Als er bij onze club iets speelt, dan is Tim de jongen die naar voren treedt. Geef mij Tim Krul maar iedere dag van de week. Hij is helemaal Newcastle-gek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen