Kramer kopt ADO in blessuretijd naar cruciale zege

5 april 2015, 16:24   Bijgewerkt: 5 april 2015, 16:30

Aan de kant van Excelsior maakte Ninos Gouriye zijn opwachting. Hij wordt door Excelsior gehuurd van ADO en had een opvallende rol tegen de club die zijn salaris betaalt, maar waar zijn contract niet verlengd wordt. Een andere speler met een verleden bij ADO is doelman Gino Coutinho. Hij keerde na twee maanden blessureleed terug onder de lat bij de Rotterdammers. De bezoekers kwamen redelijk aanvallend voor de dag met Mike van Duinen, Michiel Kramer, Aleksandr Iakovenko en Roland Alberg in de basiself. 

Bij Excelsior leken de spelers in het eerste uur met hun gedachten al bij woensdag te zitten. Dan speelt het in de halve finale van de KNVB beker tegen FC Groningen. Excelsior was veelal niet bij machte om wat te forceren. Tom van Weert zorgde voor rust voor wat gevaar door uit de draai een goed schot op doel te lossen. Zijn poging eindigde in de handen van goalie Martin Hansen. De andere aanvallers van Excelsior kwamen grotendeels niet in het spel voor. Zo moest Jordan Botaka zich veelal beperken tot verdedigen gezien het vele opkomen van Aaron Meijers aan de linkerkant.

ADO liet het daar niet bij zetten en rechtte zijn rug. Een parel van een doelpunt van Roland Alberg betekende de 2-2, waardoor de slotfase spannend te noemen was. Alberg krulde de bal met veel gevoel van buiten de zestien in de rechter kruising. Excelsior leek vervolgens een punt over de streep te trekken, maar Kramer sloeg als een ware goalgetter toe in de blessuretijd. Een hoge voorzet werd door de spits onberispelijk binnen gekopt. Voor Kramer nummer zestien van het seizoen. Dankzij de zege gaat ADO over Excelsior heen op de ranglijst en staat het vijf punten boven de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen