Nieuwe coach Demmers: "Alles doen voor het grote doel"

Ger
3 april 2015, 16:59

Dennis Demmers staat voor zijn vuurdoop als coach in de Eredivisie. Hij werd anderhalve week geleden bij Go Ahead Eagles aangesteld als opvolger van de ontslagen Foeke Booy. Zondag zit Demmers tijdens de uitwedstrijd tegen SC Cambuur voor het eerst als hoofdverantwoordelijke op de bank.

Op Alex Schalk na kan nieuwe hoofdtrainer over een fitte groep beschikken. Tijdens de interlandperiode werd de selectie van de huidige nummer zeventien van de Eredivisie toegesproken door oud-bondscoach Bert van Marwijk en voormalig international René Eijkelkamp. "Moraal van het verhaal dat Bert voor de groep hield: geloof in jezelf. In elkaar. En in de hele groep. En wees trots dat je profvoetballer bent en voor deze mooie club mag spelen", zegt Demmers op de clubwebsite. "We hebben afgelopen week alleen maar vooruit gekeken."

Demmers verwacht in zijn eerste wedstrijd op het hoogste niveau een goed resultaat te kunnen behalen. "We hebben tactisch getraind vanuit een plan. De grote lijnen staan, zijn duidelijk. We moeten goed georganiseerd staan en met diepgang spelen. Ik ben ervan overtuigd dat er een team staat, dat er alles aan zal doen om ons grote doel te halen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen