De Jong: "Cambuur moet prachtig seizoen belonen"

Ger
3 april 2015, 16:37

SC Cambuur hervat de Eredivisie zondag met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Trainer Henk de Jong kan deze speelronde weer een beroep doen op een viertal teruggekeerde spelers. Martijn Barto, Sander van de Streek, Wout Droste en Leonard Nienhuis zijn weer fit.

"Dat geeft ons weer wat meer mogelijkheden en ruimte in de selectie. Dat is een mooie opsteker zo naar het einde van het seizoen", aldus De Jong op de clubwebsite. Momenteel bezet Cambuur de tiende plaats op de ranglijst, maar de Friezen blikken omhoog. "Ik vind dat we nu ook voor de achtste plaats moeten gaan", stelt De Jong. "Dit is onze kans om onszelf te belonen voor een prachtig seizoen. Waarom zouden we er niet voor gaan?"

De Jong treft met Dennis Demmers, de interim-trainer van Go Ahead Eagles, een oude bekende. "Ik ben hem meerdere keren tegengekomen als trainer in het amateurvoetbal. Dennis was toen trainer van Excelsior '31 en ik van Harkemase Boys. Dat waren altijd mooie wedstrijden. Dennis is een zeer kundige trainer, die zijn teams altijd vanuit een goede organisatie laat spelen. Ik verwacht wel dat er bij Go Ahead wat gaat veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen