Utrecht ziet kansen: "Dit is niet het Ajax van vorig jaar"

3 april 2015, 14:31

FC Utrecht hoopt zondag te kunnen stunten tegen Ajax, de nummer twee van de ranglijst. Dat is mogelijk, denkt assistent-coach Harry van den Ham. Want hoewel FC Utrecht een zeer wisselvallig en matig seizoen doormaakt, benadrukt hij dat ook de bezoekers uit Amsterdam niet bepaald in topvorm steken.

"Dit Ajax is niet het Ajax van vorig jaar. Alhoewel het team ook dit seizoen een aantal heel goede wedstrijden heeft gespeeld en nog altijd over veel kwaliteit beschikt. Wie Frank de Boer ook opstelt; er staan altijd spelers met veel kwaliteit. Wij moeten tot het gaatje gaan en zorgen voor een wedstrijd met alles erop en eraan", blikt Van den Ham op de website van FC Utrecht vooruit op het duel van komende zondag in de Galgenwaard.

Van den Ham rekent erop dat FC Utrecht tot het gaatje zal gaan tegen Ajax. "Toen ik speelde was de thuiswedstrijd tegen Ajax al een bijzondere", weet hij nog. "Als Ajax op bezoek komt, dan ben je tot op het bot gemotiveerd. Dan speel je met het mes tussen de tanden. Trouwens; tegen wie je ook speelt, je moet altijd de juiste instelling hebben. Maar Ajax-thuis, dat is nu eenmaal een andere wedstrijd. Ajax heeft het altijd moeilijk in Stadion Galgenwaard. Ze weten dat ze een moeilijke wedstrijd te wachten staat, als ze naar Utrecht komen."

Nacer Barazite, Ruud Boymans en Michael Zullo zijn geblesseerd en kunnen niet meedoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen