Amrabat wacht af: "De bal ligt bij Malaga"

3 april 2015, 09:45

Nordin Amrabat verwacht op korte termijn te horen waar zijn toekomst ligt. De oud-speler van VVV Venlo en PSV is door Galatasaray verhuurd aan Malaga en de Spaanse club heeft de mogelijkheid om hem langer te behouden. Deze maand wordt duidelijk of Malaga gebruik gaat maken van die optie.

Naar verluidt moet Malaga zo'n 3,5 miljoen euro aan Galatasaray betalen om de aanvaller komende zomer definitief over te nemen. De optie verloopt op 30 april, dus enige haast is geboden. "De bal ligt nu bij Malaga, het is aan hen", zegt Amrabat in de Spaanse krant AS. Als het aan hem ligt, blijft hij in La Rosaleda. "Ik heb een goede band met de trainer en mijn medespelers, hoewel ik graag nog iets meer zou spelen."

De 28-jarige Amrabat was dit seizoen goed voor vijf doelpunten en drie assists. De afgelopen wedstrijden begon de Marokkaanse international telkens op de bank en mocht hij pas in de tweede helft invallen. Het contract van de aanvaller bij zijn club Galatasaray loopt nog twee jaar door, tot de zomer van 2017.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen