Van Haaren lacht: "Barcelona zou een mooie club zijn"

2 april 2015, 18:54

Ricky van Haaren kreeg maandag van ADO Den Haag te horen dat hij niet op een nieuw contract hoeft te rekenen. De 23-jarige middenvelder, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor FC Dordrecht, heeft nog geen idee waar zijn toekomst ligt.

"Geen verrassing, ik had het rond de winterstop al begrepen. Teleurstellend, maar misschien ook beter zo", reageert Van Haaren bij RTV Rijnmond op de ontslagbief van ADO. De oud-speler van Feyenoord is de laatste weken geen vaste waarde meer bij FC Dordrecht. "Ik vind dat ik hoor te spelen, maar de trainer bepaalt. Waar het mis is gegaan durf ik niet te zeggen, het zal best wel bij mezelf liggen. Soms is mij wel eens verweten dat ik te veel in balbezit denk, mijn man vaker laat lopen en daar op moet letten. Dat begrijp ik wel, als de trainer meer voor zekerheid kiest, iemand die wel betrouwbaar is. Daarom speel ik niet altijd, het ligt niet aan het voetbal."

Van Haaren maakt zich nog niet heel druk over zijn toekomst. Hij praat er zelfs met humor over. "FC Barcelona zou een mooie club zijn, dat wordt het wel denk ik", lacht hij. "Nee, ik weet het echt nog niet. Het is nu pas begin april, als de competitie ten einde is wordt het pas serieus. Ik probeer hier nog wat wedstrijden mee te pakken om mezelf in de kijker te spelen."

Van Haaren hoopt op een Eredivisieclub of een 'mooie stap naar het buitenland'. "Maar tot nu toe heb ik niet veel te kiezen. Maar dat zegt niet veel, ik heb er wel vertrouwen in hoor", besluit hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen