Leeuwin: "Kunnen voor mooie middag zorgen tegen Ajax"

1 april 2015, 13:54

FC Utrecht speelt komende zondag de, voor haar supporters, wedstrijd van het jaar: de Domstedelingen krijgen in de eigen Galgenwaard visite van Ajax. Verdediger Ramon Leeuwin laat weten dat men bij Utrecht optimistisch gestemd is over de clash met de landskampioen.

|Je kúnt niet zeggen dat FC Utrecht - Ajax gewoon een wedstrijd is", zegt Leeuwin op de clubwebsite. "Je weet dat je iets extra's wil gaan brengen. Die ervaring heb ik hier, bij FC Utrecht. Maar ik maakte het ook mee in mijn periode als speler van ADO Den Haag. Ik weet niet of angstgegners het goede woord is, maar ik weet wel dat Ajax het altijd moeilijk heeft tegen FC Utrecht en ADO Den Haag. Bij Ajax weten ze: een middagje Galgenwaard, dat betekent dat je een lastige middag krijgt."

"Feyenoord staat derde. Daar hebben we dit seizoen vier punten tegen gepakt", vervolgt Leeuwin. "AZ, de nummer vier, wij hebben er uit én thuis van gewonnen; zes punten. Natuurlijk kunnen wij Ajax verslaan. Ja, dat zeg ik met volle overtuiging. Zelfs in de uitwedstrijd in de ArenA maakten wij bij vlagen het spel. Ajax is niet in geweldige doen, dit seizoen, al staan ze natuurlijk wel gewoon tweede. Maar ik denk dat wij voor een mooie middag kunnen zorgen zondag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen