Makaay: "Cursus Coach Betaald Voetbal goede stap voor mij"

31 maart 2015, 19:13

Roy Makaay is verheugd over het feit dat hij is toegelaten tot de Cursus Coach Betaald Voetbal. De 40-jarige oud-aanvaller is één van de twaalf mensen die eind mei gaat beginnen aan de één jaar durende opleiding om het hoogste trainersdiploma te behalen.

Makaay, die als speler furore maakte bij onder meer Deportivo en Bayern München, is momenteel trainer van de A1 van Feyenoord. Bij laatstgenoemde club zette hij in 2010 een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer, om verder te gaan als jeugdtrainer. "Het volgen van deze cursus zie ik als een goede stap in mijn ontwikkeling als trainer", zegt de oud-international van Oranje op de website van zijn managementbureau Wasserman  "Ik heb ondervonden dat het vak van coach mij goed ligt. De laatste jaren heb ik als enorm leerzaam ervaren. Dus was het voor mij meer dan logisch om ook de cursus Coach Betaald Voetbal te gaan volgen."

Naast Makaay gaan ook Gerard de Nooijer (FC Dordrecht), Jürgen Dirkx (PSV). Bert Konterman (FC Twente), Ekrem Kahya (ADO Den Haag), Bob de Klerk (geen club), Rick Plum (Roda JC), Rick de Rooij (Helmond Sport), Mark Schenning (UNA), Fuat Usta (Anzhi Makhachkala), Klaas Wels (FC Oss en RKSV Nemelaer) en Sarina Wiegman (KNVB) de Cursus Coach Betaald Voetbal volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen