Willem II handelt snel: "Wij willen Lamprou graag houden"

30 maart 2015, 23:32

Willem II heeft vernomen dat Feyenoord de optie in het contract van Kostas Lamprou niet zal lichten en wil meteen in actie komen. De Tilburgers, die de 23-jarige doelman dit seizoen huren van de Rotterdammers, willen hem graag op permanente basis strikken. Dankzij het besluit van Feyenoord kan hij zich komende zomer met een transfervrije status aan een andere club verbinden.

Dat is voor Willem II dus goed nieuws. De Tricolores zijn zeer te tevreden over de prestaties van de huurling. Komende dinsdag schuift de clubleiding om de tafel met Lamprou. "Wij willen hem graag houden", zegt trainer Jurgen Streppel tegen het Brabants Dagblad. "Dat zullen we nog eens kenbaar maken. Dan moeten we een afspraak maken met Lamprou en zijn zaakwaarnemer om over de financiële voorwaarden en de looptijd van het contract te praten."

Het is overigens nog niet duidelijk wat er met Ben Sahar zal gebeuren. De Israëlische aanvaller, die onlangs tweemaal scoorde tegen FC Dordrecht (2-1 winst), heeft een optie voor nog een seizoen in zijn overeenkomst staan, maar Willem II is er nog niet in geslaagd om deze te lichten. De aanvaller zou vrij duur zijn, als dit gedaan wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen