ADO Den Haag houdt kwartet spelers aan boord

30 maart 2015, 18:50

Alle clubs moeten voor 1 april duidelijkheid verschaffen over de spelers met een aflopend contract en in het kader hiervan heeft ADO Den Haag vandaag (maandag) volop nieuws naar buiten gebracht. Voor Danny Bakker, Mathias Gehrt, Wilfried Kanon en Robert Zwinkels geldt dat er positief nieuws te vermelden is.

ADO heeft de optie in het contract van Bakker gelicht, waardoor hij volgend seizoen ook in het geel-groene shirt te bewonderen is. De verdediger heeft bovendien een aanbieding voor een nieuwe, meerjarige verbintenis gekregen: "Het is fijn dat de optie in mijn contract is gelicht. Daarnaast heeft de club mij een goede aanbieding gedaan om mijn contract open te breken en te verlengen. Uit die aanbieding spreekt veel vertrouwen, iets wat ik ook van mijn medespelers en de trainer krijg", aldus de middenvelder.

Ook van de opties in de contracten van Gehrt, Kanon en Zwinkels is gebruikgemaakt. Gehrt en Kanon liggen zodoende twee seizoenen langer vast in de Hofstad, Zwinkels staat nog minimaal één jaar onder contract in het Kyocera Stadion. Jeugdspelers Hector Hevel, Segun Owobowale en Gervane Kastaneer hadden ook een dergelijke optie in hun contract staan en ADO heeft deze ook voor het drietal gelicht.

Tegenover het aanblijven van bovenstaande spelers staat het vertrek van een zevental. Met Dion Malone en Kevin Jansen wordt overigens nog onderhandeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen