Brouwers mag hopen op nieuw contract bij Gladbach

30 maart 2015, 18:03

Het is niet uitgesloten dat Roel Brouwers na het seizoen bij Borussia Mönchengladbach zal blijven. De 33-jarige Nederlander is in het bezit van een aflopend contract bij bij de Bundesliga-club, maar hij staat open voor een langer verblijf. De club heeft nog geen uitsluitsel gegeven, maar zegt niet direct 'nee' tegen een nieuwe verbintenis voor de routinier.

Het is al een tijdje onzeker hoe de toekomst van Brouwers eruitziet, maar de kans is aanwezig dat Borussia Mönchengladbach heil ziet in een langere samenwerking met de verdediger uit Heerlen. De club staat momenteel knap derde in de Bundesliga, waardoor Europees voetbal binnen handbereik ligt. In dat geval zou een brede selectie niet misstaan. "En we weten dat Roel van waarde is voor de club", zegt sportief directeur Max Eberl tegen Kicker over Brouwers.

Gladbach zet de deur dus open voor de Limburger. "Op dit moment zijn we er positief over, maar een beslissing is nog niet gemaakt", verduidelijkt Eberl. Brouwers kwam dit seizoen twaalf keer in actie in de Bundesliga. In de DFB Pokal maakte hij één keer zijn opwachting, in de Europa League speelde hij in drie duels mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen