Utrecht hoopt deze week nieuwe trainer te presenteren

30 maart 2015, 16:51

FC Utrecht is direct na de aangekondigde breuk met trainer Robby Alflen aan de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach begonnen. De Domstedelingen hopen eind deze week al met de opvolger van Alflen op de proppen te komen. Dat heeft clubeigenaar Frans van Seumeren gezegd bij RTV Utrecht.

Wellicht is er deze week dus witte rook te zien in de Galgenwaard. "En als dat niet lukt, dan toch echt binnen 14 dagen", stelt Van Seumeren, die dus duidelijk haast wil maken met de aanstelling van een nieuwe hoofdcoach. Niet alleen Alflen vertrekt na het einde van het seizoen bij Utrecht, ook technisch adviseur Co Adriaanse houdt het voor gezien. Dat werd vorige week wereldkundig gemaakt.

Wat betreft de nieuwe trainer is het duidelijk dat de assistent van Alflen de taken niet zal overnemen. "Harry van den Ham schuiven we niet door, anders hadden we hem wel meteen hoofdtrainer gemaakt", aldus Van Seumeren, die achter de schermen druk bezig is met de opvolging van de vertrekkende keuzeheer. Hij schat de kans dat het met de huidige kandidaat rond komt op meer dan vijftig procent.

Op namen wilde Van Seumeren niet ingaan. Het is ook niet duidelijk wat voor profiel Utrecht geschetst heeft. De clubleiding lijkt wel te gaan kiezen voor een andere koers dan voorheen. "Wat we voor ogen hebben is toch iets anders dan de laatste jaren. En als het lukt, weet ik zeker dat iedereen tevreden is", aldus de clubeigenaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen