Marchisio kan maandag training hervatten bij Juventus

29 maart 2015, 22:28

Vrijdag werd nog gevreesd dat Claudio Marchisio de kruisband in zijn knie had afgescheurd, maar volgens La Gazzetta dello Sport kan de middenvelder van Juventus morgen (maandag) de groepstraining bij zijn club hervatten en mogelijk komt hij komend weekend zelfs al in actie in de Serie A-wedstrijd tegen Empoli.

Marchisio raakte bij de nationale ploeg van Italië geblesseerd aan zijn knie en werd teruggestuurd naar Turijn voor verder onderzoek bij Juventus. De medische staf van i Azzurri constateerde een gescheurde kruisband in de knie van Marchisio, maar de collega's van Juventus kwamen tot een heel andere conclusie en het is zelfs de verwachting dat de speler op korte termijn weer wedstrijdminuten kan maken.

De Juventus-fans reageerden furieus toen zij hoorden dat Marchisio zijn kruisband had afgescheurd. Ze bedreigden zelfs bondscoach Antonio Conte, nota bene in het recente verleden succesvol trainer bij hun favoriete club, met de dood. Laatstgenoemde overweegt naar aanleiding daarvan zijn functie neer te leggen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen