De Bruyne: "Wedstrijd negentig minuten onder controle"

Ger
29 maart 2015, 17:13

Kevin De Bruyne is zeer te spreken over het optreden van België in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Cyprus. Door de klinkende overwinning is de ploeg van bondscoach Marc Wilmots naar de derde plaats in de poule gestegen.

"We hadden de partij gisteren negentig minuten onder controle. We hebben getoond dat we scherp staan. 5-0 is een leuke uitslag", blikt De Bruyne, die dit seizoen bij VfL Wolfsburg in grootse vorm steekt, terug tegenover Sporza. "Ik sta fysiek momenteel heel scherp. Ik kan veel kilometers afleggen en zo de tegenstander moe maken. In de negentigste minuut nog een sprintje naar voren? Dat is voor mij geen probleem."

België had aan de vorige twee EK-kwalificatieduels slechts twee punten overgehouden. "Maar toch hadden we er nog steeds vertrouwen in", aldus De Bruyne. "Als we dinsdag winnen in Israël zitten we weer op schema en is iedereen blij. Ik maak me geen zorgen."

"Ook tegen Israël moeten we hoog druk zetten en zo snel mogelijk proberen te scoren. Ik verwacht een zware wedstrijd. Zij zullen na de nederlaag tegen Wales ook willen tonen dat ze goed zijn. Ze zullen een muur optrekken, maar als we dezelfde tactiek hanteren als gisteren, dan winnen we."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen