Cavani leidt Uruguay langs Marokko, fraaie goal helpt Argentinië

29 maart 2015, 00:00   Bijgewerkt: 29 maart 2015, 00:26

Uruguay heeft de oefenwedstrijd in en tegen Marokko met nipte cijfers gewonnen. De ploeg van bondscoach Oscar Tabarez zegevierde zaterdag met 0-1 in Agadir. Edinson Cavani maakte zes minuten na rust uit een strafschop het enige doelpunt van de avond.

Bij Marokko hadden Feyenoorder Karim El Ahmadi en voormalig PSV-speler Nordin Amrabat een basisplaats. Jongere broer van laatstgenoemde Sofyan Amrabat, actief bij FC Utrecht, bleef net als Vitesse-speler Rochi Achenteh op de bank bij de thuisploeg. Achentehs clubgenoot Zakaria Labyad startte ook als reserve, maar mocht na 65 minuten invallen.

Bij Uruguay ontbrak Luis Suarez. De aanvaller van FC Barcelona is wat interlands betreft nog altijd geschorst als gevolg van zijn beet aan de Italiaan Giorgio Chiellini op het WK in Brazilië.

Argentinië zegevierde in de Verenigde Staten met 2-0 over El Salvador. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Door een eigen goal van Nestor Renderos in de 54ste minuut werd het 0-1, Federico Mancuello legde in de slotfase op schitterende wijze de eindscore vast op 0-2. De speler van Independiente scoorde, a la Pierre van Hooijdonk tegen Freiburg, uit een vrije trap uit een bijna onmogelijke hoek.

Lionel Messi bleef op de bank bij Argentinië, net als onder meer Sergio Agüero.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen