Geblesseerde Sterling zet zinnen op duel met Arsenal

28 maart 2015, 17:28

Raheem Sterling reist niet mee met de Engelse nationale ploeg naar Italië, waar dinsdag een oefeninterland wordt gespeeld. De aanvaller kampt met een voetblessure en keert terug bij zijn club Liverpool. Het is niet duidelijk hoelang de 20-jarige aanvaller uit de roulatie ligt, maar Sterling heeft zelf zijn zinnen gezet op de topper tegen Arsenal van volgend weekend.

Sterling heeft inmiddels een injectie in zijn voet gehad. Die moet ervoor zorgen dat hij de komende tijd gewoon kan voetballen. "Hopelijk kan ik dat duel halen", zegt hij tegen Sky Sports, doelend op de wedstrijd tegen The Gunners.  "We zullen kijken hoe het de komende dagen met me gaat. Ik hoop dat ik fit ben voor het treffen met Arsenal. Als ik terugben bij Liverpool zal ik nog extra behandeling krijgen."

De talentvolle buitenspeler scoorde vrijdag zijn eerste interlandgoal voor Engeland, dat gemakkelijk met 4-0 won van Litouwen. "Het heeft even geduurd, maar gelukkig heb ik mijn eerste voor mijn land gemaakt. Hopelijk kan ik deze reeks voortzetten. Het voelt goed om mijn eerste doelpunt op zak te hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen