Kluivert wint met Curaçao: "Maar wordt nog lastig"

28 maart 2015, 15:26

Patrick Kluivert wist zijn eerste duel als supervisor van Curaçao vannacht in winst om te zetten. De oud-aanvaller boekte met zijn ploeg een 2-1 zege op Montserrat, maar hij is er nog niet gerust op dat Curaçao de volgende ronde van de kwalificatie voor het WK van 2018 haalt. Kluivert denkt dat de return nog lastig wordt voor de eilandbewoners.

"Vervelend die tegengoal, met 2-1 ben je er nog niet", weet Kluivert. Hij is wel erg te spreken over het spel van zijn ploeg. "We waren dominant aan de bal en ons positiespel was bij vlagen uitstekend. We hebben alleen de kansen niet benut. Het wordt zeker nog lastig", aldus Kluivert tegen de NOS. "Ik ben tevreden met de overwinning. Montserrat is misschien niet de beste voetballende ploeg, maar ze vechten wel. Wij gaven ze ruimte om te voetballen, maar dat wilden ze niet. Ze gebruikten de lange bal en knokten om de tweede bal."

Darryl Lachman sluit zich aan bij de woorden van de adviseur. "Het was eigenlijk een beetje Engels voetbal. Vrij pittig allemaal", zegt de speler van FC Twente. "Jammer genoeg maken zij die goal. Zo'n tegentreffer kan cruciaal zijn, maar we moeten daar de nul houden en zelf een doelpunt maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen