Engeland reist zonder belangrijk viertal naar Italië

28 maart 2015, 14:47

Engeland rekende vrijdagavond tamelijk eenvoudig af met Litouwen (4-0), maar bondscoach Roy Hodgson heeft wel enkele teleurstelling te verwerken gekregen. De oefenmeester kan komende dinsdag, als Engeland het in een oefeninterland opneemt tegen Italië, niet beschikken over Leighton Baines, Raheem Sterling, Danny Welbeck en James Milner. Het viertal zal niet afreizen naar Italië en heeft het Engelse kamp verlaten. Hodgson heeft Ryan Bertrand van Southampton daardoor bij de selectie gehaald.

Sterling en Milner kampen met kniesblessures, terwijl Baines niet fit genoeg is om in actie te komen tegen de Italianen. Ook Danny Welbeck is niet fit, hij kampt eveneens met blessureleed. "We zitten inderdaad wat krap in de spelers voor de wedstrijd die belangrijk is voor mij", zegt Hodgson tegen de BBC. Hij was manager van de Italiaanse clubs Inter Milan en Udinese.

Sterling kampt met een voetblessure, zo weet de bondscoach. "Hij zal een injectie nodig hebben die ervoor zorgt dat hij de rest van dit seizoen kan spelen", aldus Hodgson, die ook ingaat op de situatie van Welbeck. "Hij heeft last van zijn knie. De medische staf is daar niet heel bezorgd over, maar de wedstrijd tegen Italië te vroeg voor hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen