'Ook Vloet en Van Veldhoven solliciteren in De Kuip'

25 maart 2015, 10:01

In navolging van Wim Rijsbergen hebben ook Wiljan Vloet en Harm van Veldhoven aan Feyenoord laten weten dat ze de functie van assistent-coach wel zien zitten. Er is een vacature vrijgekomen, omdat Giovanni van Bronckhorst na het seizoen doorgeschoven zal worden in De Kuip. Hij volgt de vertrekkende Fred Rutten op.

Dinsdag werd door RTV Rijnmond duidelijk dat Rijsbergen zich bij Feyenoord aangeboden heeft om rechterhand van Gio te worden en nu hebben Vloet en Van Veldhoven zich volgens het Algemeen Dagblad ook kandidaat gesteld. Stanley Brard, voormalig hoofd opleidingen van Feyenoord, is naar eigen zeggen niet in beeld. "Ik zit goed", doelt hij op zijn baan bij het Azerbeidzjaanse FC Gabala.

Feyenoord mikt op een ervaren assistent, stelt technisch directeur Martin van Geel. "De trainer die wij zoeken moet veel ervaring hebben, in de luwte kunnen werken, straks weten wat er speelt op de werkvloer en bovendien moet hij niet meer de ambitie hebben om hoofdtrainer te worden van Feyenoord", aldus Van Geel, die in de komende dag 'meer stappen zal zetten'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen