Sleegers: "Wil laten zien dat ik klaar ben voor Feyenoord"

24 maart 2015, 14:46

Joey Sleegers komt dit seizoen op huurbasis uit voor FC Eindhoven, maar meldt zich in de zomer weer bij Feyenoord. Hij hoopt zich in de voorbereiding op de nieuwe jaargang te kunnen bewijzen, zodat hij een plaats in de eerste selectie kan bemachtigen. Hij kan daarbij voortborduren op zijn prima prestaties in de Jupiler League. "Ik wilde het dit jaar laten zien en dat is het enige dat ik kon doen."

In gesprek met RTV Rijnmond geeft Sleegers aan dat hij zeer gretig is om de lijn van dit seizoen door te trekken in Rotterdam-Zuid. "Tot nu toe heb ik het laten zien. Daarom was het voor mij geen twijfel dat ik mag terugkeren bij Feyenoord om daar in de voorbereiding mijn kans te pakken," vervolgt Sleegers. "Ik ga er alles aan doen om te laten zien dat ik er klaar voor ben. Als ik die kans weer niet krijg door iets, dan moet ik gaan kijken of ik ergens anders in de Eredivisie kan voetballen. Ik weet dat er voldoende interesse is", aldus de twintigjarige linksbuiten, die dit seizoen tien doelpunten maakte voor Eindhoven.

Sleegers werd in de Jupiler League tot beste speler van de derde periode verkozen. "Dat is mooi, maar ik vind dat ik in de eerste en tweede periode beter heb gespeeld", aldus de huurling, die niet te boek staat als een fysieke sterke aanvaller. "Het is logisch dat ik het niet moet hebben van hoge ballen en kopduels. Qua lopen en slimmigheid denk ik dat ik fysiek niet onder doe."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen