Willems: "Mijn voet ligt open, maar dat hoort erbij"

24 maart 2015, 10:52

Jetro Willems vindt het geen probleem dat de aanklager betaald voetbal geen onderzoek naar Karim El Ahmadi heeft ingesteld. De middenvelder van Feyenoord maakte afgelopen zondag tijdens de topper tegen PSV een onbesuisde overtreding op de linksachter van PSV, maar wordt hier achteraf niet voor bestraft, omdat een van de leden van het arbitrale kwartet het voorval had waargenomen.

Willems vindt het prima dat El Ahmadi niet geschorst wordt voor zijn charge. "Ik vind dat oké, want Karim deed het niet met opzet. Hij probeerde voor de bal te gaan en was gewoon te laat. Mijn voet ligt wel open, maar dat hoort er bij. Dat heb je wel eens vaker in het voetbal", zegt de sportieve PSV'er in De Telegraaf.

"Het belangrijkste is dat er geen echte blessure aan heb overgehouden", vervolgt Willems. "Karim heeft in de wedstrijd meerdere keren sorry tegen me gezegd. Daarom vind ik het prima, dat hij niet bestraft wordt. Zulke momenten heb je nu eenmaal in het voetbal. Ik had het zelf tegen NAC toen ik te laat was en ten onrechte met rood werd bestraft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen