Sow maakt Turkse titelrace razend spannend met late goal

22 maart 2015, 21:34

Er zijn nog negen wedstrijden te spelen in de Turkse competitie, maar nog altijd is er geen zinnig woord te zeggen over wie er met de landstitel aan de haal gaat. Fenerbahçe won zondag op het nippertje de topper tegen Besiktas (1-0), waardoor het verschil tussen de top-drie slechts twee punten bedraagt.

Galatasaray gaat met 55 punten aan kop. De ploeg van Wesley Sneijder zegevierde zaterdag, ondanks een 2-0 achterstand bij rust, met 2-3 over het Kasimpasa SK van de debuterende coach Jan Wouters. Besiktas had een dag later de koppositie weer over kunnen nemen van Galatasaray, maar het boog voor stadgenoot Fenerbahçe. Daardoor blijft de equipe van trainer Slaven Bilic met 54 punten op de tweede plaats steken, Fenerbahçe heeft er nu 53.

Moussa Sow kroonde zich in blessuretijd met een volley tot de held van Fenerbahçe, waar Dirk Kuyt een basisplaats had en na vijftig minuten werd gewisseld. Ook Emmanuel Emenike werd van het veld gehaald door coach Ismail Kartal. De Nigeriaan wilde voor rust eigenlijk zelf al naar de kant omdat hij na een gemiste kans bij ieder balcontact werd uitgefloten door zijn eigen fans. Toen werd Emenike echter nog tegengehouden door de technische staf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen