Dost blijft negentig minuten op bank bij gelijkspel

Dost blijft negentig minuten op bank bij gelijkspel

22 maart 2015 – Bas Dost heeft een dagje vrijaf gekregen van Dieter Hecking, de trainer van VfL Wolfsburg. De Nederlandse spits kwam de volle negentig minuten niet in actie in de uitwedstrijd tegen FSV Mainz 05, die met 1-1 gelijkgespeeld werd door de nummer twee van de Bundesliga.

Dost werd ten faveure van Nicklas Bendtner gepasseerd bij Wolfsburg. De Deense international, die de afgelopen tijd steevast als invaller voor Dost binnen de lijnen kwam, kroonde zich midweeks tot matchwinner tegen Internazionale (1-2 winst). Wellicht kreeg Dost, evenals Daniel Caligiuri, Ivan Perisic en Vierinha, wegens het drukke speelschema rust van Hecking.

Zonder Dost eindigde het treffen met Mainz in 1-1. Niko Bungert knikte de thuisploeg op voorsprong uit een hoekschop, Luiz Gustavo zorgde in de tweede helft voor een gelijkspel. Wolfsburg staat nog wel achter Bayern München, dat elf punten los staat en later op zondag aantreedt tegen nummer drie Borussia Mönchengladbach, dat op haar beurt negen punten achter Die Wölfe staat.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 maart 2021