Kozakken Boys loopt gelijk weer uit op Spakenburg

21 maart 2015, 17:13

Koploper Kozakken Boys heeft de voorsprong op nummer twee Spakenburg in de zaterdagtopklasse vergroot tot vijf punten. De formatie uit Werkendam zegevierde vanmiddag op eigen terrein met 4-0 over Sparta Nijkerk, terwijl de concurrent niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel op visite bij HSV Hoek.

Kozakken Boys stond al binnen een kwartier met 3-0 voor tegen Sparta Nijkerk, door doelpunten van Berry Powel, Mo Hammouti en Rowin van Zaanen. Laatstgenoemde bepaalde elf minuten na rust de eindscore op 4-0. Kees Tol bracht Spakenburg op visite bij Hoek al na drie minuten aan de leiding. Binnen het half uur kwam de Zeeuwse gastheer op gelijke hoogte dankzij een rake vrije trap van Reguillo Vandepitte.

Spakenburg was vorige week nog met 3-0 te sterk voor Kozakken Boys, maar door het puntenverlies van vandaag is de achterstand op de lijstaanvoerder opgelopen tot vijf punten: 49 om 44 punten. Ook Barendrecht heeft 44 punten, maar dat team speelde een wedstrijd meer dan Kozakken Boys en Spakenburg. Barendrecht zegevierde met 0-2 over Capelle.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!