Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Droste vertrekt bij Cambuur: "Wil eens iets nieuws"

Droste vertrekt bij Cambuur: "Wil eens iets nieuws"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 maart 2015 – De wegen van SC Cambuur en Wout Droste scheiden na dit seizoen. De rechtsback, die sinds 2011 in Leeuwarden speelt, gaat zijn aflopende contract in Friesland niet verlengen. Dat zegt hij in de Leeuwarder Courant. De verdediger is toe aan een nieuwe stap in zijn loopbaan, zo laat hij weten.

Droste was de afgelopen periode in onderhandeling met Cambuur over een nieuw contract, maar beide partijen bereikten geen akkoord. "Ik heb nu gekozen voor een andere toekomst dan bij Cambuur", legt Droste uit. "Ik heb een nieuwe omgeving en een stap hogerop als doel voor ogen en wil het maximale uit mijn carrière halen." Hij ziet de stap naar het buitenland wel zitten. "Ik ben een avonturier en hoop op een competitie die hoog aangeschreven staat. De tweede Bundesliga misschien."

Cambuur wilde graag verder met Droste, maar de liefde was dus niet wederzijds. "Ik zou hier nog wel drie jaar kunnen blijven, maar dat is niet wat ik met mijn carrière wil. Ik wil ook eens iets nieuws", zegt de 25-jarige verdediger, die afgelopen maand de knoop doorhakte. "Op een gegeven moment komt ook het financiële plaatje aan de orde en als je het hebt over het optimale uit je carrière halen, dan moet je daar ook aan denken. Het is niet dat ik per se daarom een stap wil maken, maar het speelt wel mee. We hebben nog een overleg gehad, maar ik heb besloten dat het nu klaar is." Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd