Janssen: "Was kleuterklasverdedigen van Utrecht"

21 maart 2015, 10:58   Bijgewerkt: 21 maart 2015, 11:06

FC Utrecht ging vrijdagavond in eigen stadion pijnlijk onderuit tegen NAC Breda, dat door de 3-4 overwinning de drie punten meenam uit de Galgenwaard. Het was voor het eerst dit seizoen dat NAC in een eredivisieduel vier keer scoorde. Utrecht-aanvoerder Willem Janssen baalt daarvan en vindt dat zijn team op kinderlijke wijze in de achterhoede de fout inging.

NAC scoorde vier keer, maar had er nog meer kunnen maken als het beter met de kansen was omgesprongen. "Wat we deden was kleuterklasverdedigen. Het ging nergens over", foeterde Janssen na afloop van het duel in gesprek met FOX Sports. "We hebben zelf ook veel kansen gehad, maar als je de tegenstander zoveel mogelijkheden biedt dan kun je verliezen. Dit mag ons nooit overkomen."

NAC schoot in de 81ste minuut de 2-4 tegen de touwen, maar Rubio Rubin maakte het kort voor tijd nog even spannend door de 3-4 te scoren. "In de laatste seconde kopt onze keeper Robin Ruiter ook nog net naast. We hebben genoeg kansen gecreëerd. Maar deze nederlaag hebben we zelf veroorzaakt", besluit Janssen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen