Lachman zelfkritisch: "Ik moet professioneler worden"

21 maart 2015, 09:53

Voor Darryl Lachman komt er aanstaande maandag een einde aan zijn disciplinaire schorsing bij FC Twente. De verdediger werd vorige maand uit de selectie gezet, maar mag na het weekend zijn kunsten weer vertonen bij de hoofdmacht van Twente. Lachman werd een lakse houding verweten door trainer Alfred Schreuder. De verdediger is kritisch op zichzelf en wil zich opnieuw bewijzen.

Hij maakt voorlopig nog geen deel uit van de wedstrijdselectie van FC Twente. "Ik zal me eerst moeten bewijzen op de trainingen", zegt Lachman, die afgelopen week een gesprek had met Schreuder. De verdediger werd een lakse verhouding verweten. "Wat ik daarvan vind maakt niet uit. Ik moet professioneler worden. Heb verkeerde keuzes gemaakt, zowel binnen- als buiten het veld. Ik zal nu moeten laten zien dat de trainer niet om mij heen kan", zegt hij tegen De Telegraaf.

Schreuder gaf woensdag al aan dat Lachman weer de kans krijgt om zich te bewijzen. "We hebben met elkaar gesproken. Het is nu aan Darryl zelf om te laten zien dat hij bij het team hoort. Daar krijgt hij op de trainingen de kans voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen