Go Ahead Eagles is Schalk vier tot zes weken kwijt

Go Ahead Eagles is Schalk vier tot zes weken kwijt

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 maart 2015 – Go Ahead Eagles probeert de komende weken deelname aan de nacompetitie te ontlopen, maar kan daarbij voorlopig niet meer rekenen op Alex Schalk. De aanvaller heeft een hamstringblessure opgelopen, zo meldt zijn werkgever uit Deventer vrijdag via de officiële kanalen.

"Jammer dat het hem nu weer overkomt, hij bracht net dat gif dat we goed kunnen gebruiken. Door zijn spierscheuring in de hamstring is hij er weer vier tot zes weken uit, heel naar voor die jongen en voor ons", zegt coach Foeke Booy. "Alex is al weer heel gedreven zich aan het focussen op de laatste wedstrijden."

Zaterdag speelt Go Ahead thuis tegen Vitesse. Ook Robin van der Meer en Sander Duits staan dan niet tot de beschikking van Booy. "Robin is op de weg terug, Sander richt zich op Cambuur", vervolgt de oefenmeester, die vertrouwen heeft voor het duel met Vitesse. "Als je nou zou zeggen: die gasten brengen het ook in de training niet, heb je echt een probleem. Maar wij weten waar we staan, we beseffen onze positie en ik zie die jongens er enorm voor gaan. We hebben de jongens ook met beelden laten zien hoe goed wij tegenstanders uit elkaar kunnen trekken. Nu nog de verfijning in de eindfase en dan herhaal ik het nogmaals: waarom zou het ons niet lukken een goed resultaat te halen?"

Reacties

gerelateerd