Vitesse bezoekt Go Ahead: "We willen stijgen op de ranglijst"

Vitesse bezoekt Go Ahead: "We willen stijgen op de ranglijst"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 maart 2015 – Met zeven overwinningen in de laatste acht wedstrijden en één gelijkspel mag Vitesse weer hoop koesteren op de derde plaats. Zaterdag gaan de Arnhemmers proberen hun goede reeks te vervolgen in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

"We willen stijgen op de ranglijst", zegt Bosz op de clubwebsite. "Al kijken we natuurlijk alleen naar het eerstvolgende duel. Vooruitkijken heeft alleen zin als je zelf wint. De focus ligt daarom nu eerst op Go Ahead Eagles. Er is dit duel veel te winnen. Ook voor Go Ahead Eagles. Zij vechten voor lijfsbehoud."

Bosz wil niet spreken van een makkelijke wedstrijd. "We komen in de laatste fase van de competitie. De prijzen worden verdeeld. Dat neemt altijd extra druk met zich mee. Go Ahead is een elftal met specifieke kwaliteiten. Vooral uit standaardsituaties kunnen ze erg gevaarlijk zijn. Met de trap van Van der Linden en de spelers met lengte die ze hebben", besluit de oefenmeester, die kan beschikken over een fitte selectie.

Reacties

gerelateerd