Sainsbury krijgt wederom rust bij PEC Zwolle

20 maart 2015, 14:06

Trent Sainsbury kampt nog steeds met rugklachten en in dat kader heeft de technische leiding van PEC Zwolle er weer voor gekozen om de centrale verdediger aan de kant te houden. Omdat de Australische international rust krijgt, begint Thomas Lam weer in de basis. De houder van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal speelt zondag in het eigen IJsseldeltastadion tegen Excelsior.

PEC Zwolle heeft na 27 speelronden 42 punten verzameld en trainer Ron Jans denkt dat er nog acht punten gehaald moeten worden om deelname aan de play-offs veilig te stellen. Dat staat gelijk an plek zeven of hoger. "We hebben het allemaal in eigen hand en kunnen in de thuiswedstrijden tegen Excelsior en Willem II een fundament leggen voor de play-offs. Gezien onze kwaliteiten vind ik ook dat we die plaats verdienen", stelt de coach van PEC Zwolle in gesprek met De Stentor.

Winnen van Excelsior gebeurt niet zomaar, beseft Jans. De Kralingers hebben niet echt degradatiezorgen, omdat ze het hele seizoen al stabiel presteren. "Excelsior speelt goed georganiseerd en richt zich op counters. Daar zijn ze heel gevaarlijk mee", besluit Jans, die weer over aanvoerder Bram van Polen en Ben Rienstra kan beschikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen