De Guzman heeft genoeg aan gelijkspel tegen Büttner

Ger
19 maart 2015, 20:03   Bijgewerkt: 19 maart 2015, 20:12

Napoli is door naar de kwartfinales van het toernooi om de Europa League. De huidige nummer vier van de Serie A speelde gelijk in de return tegen Dinamo Moskou: 0-0. Napoli had het eerste duel met 3-1 gewonnen. Toen maakte Gonazalo Higuaín alle doelpunten voor de Italiaanse ploeg.

Bij Dinamo had Alexander Büttner, oud-speler van Vitesse, een basisplaats in de return. Ook voormalig PSV'er Balazs Dzsudzsak stond vanaf het eerste fluitsignaal op het veld. Jonathan de Guzman begon bij Napoli op de bank. De Oranje-international verscheen na ruim een uur spelen alsnog binnen de lijnen. Dries Mertens, die in Nederland voor PSV speelde, ging voor hem naar de kant. De Belg had tijdens de wedstrijd pech dat de bal na een uithaal uiteenspatte op de lat. Ook José Callejon kwam dicht bij een goal, maar zijn schot likte de paal.

Het duel in Rusland stond onder leiding van Bas Nijhuis. De Nederlandse scheidsrechter keerde tot twee keer toe terecht een doelpunt van Dinamo af wegens buitenspel. Eerst werd Christopher Samba afgevlagd, daarna ging ook een treffer van Aleksandr Kokorin niet door.

Vrijdag om 13.00 uur is de loting in Nyon voor de kwartfinales. Daarin kan Napoli een Italiaanse tegenstander treffen. De achtste finales van het tweede Europese bekertoernooi zijn begonnen met in totaal vijf Serie A-clubs. Bovendien spelen AS Roma en Fiorentina tegen elkaar.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen