Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Liverpool beschikt over Lucas in strijd om plek vier

Liverpool beschikt over Lucas in strijd om plek vier

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 maart 2015 – Liverpool-manager Brendan Rodgers kan in de cruciale fase van de Premier League weer een beroep doen op Lucas Leiva. De Braziliaan heeft de groepstraining hervat, nadat hij meer dan een maand lang afwezig was met een dijbeenblessure.

De 28-jarige Lucas viel op 7 februari uit in de Merseyside-derby tegen Everton (0-0). Hij verbleef in zijn vaderland Brazilië om te herstellen en is inmiddels weer terug in Liverpool. Het is nog niet helemaal duidelijk of de middenvelder in komende zondag tot de selectie voor het thuisduel met Manchester United behoort. Hij wordt eerst nog getest door de medische staf.

De wedstrijd tegen Man United is zeer belangrijk, aangezien Liverpool twee punten achter staat op de ploeg van manager Louis van Gaal. Winnen The Reds van de concurrent, dan schuiven ze door naar plaats vier. "Daar richten we ons op, de top vier is ons doel", zegt aanvaller Daniel Sturridge. "Als dit lukt, kunnen we volgend seizoen doordrukken en misschien wel weer voor de titel gaan."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd