Sigthórsson hoopt dat hij niet hoeft in te vallen

19 maart 2015, 09:23

Kolbeinn Sigthórsson maakt na anderhalve maand afwezig te zijn geweest wegens een blessure weer deel uit van de wedstrijdselectie van Ajax, maar de IJslandse spits hoopt eigenlijk dat het niet nodig is dat hij vanavond (donderdag) in het Europa League-duel met Dnjepr Dnjepropetrovsk moet invallen. "Als ik op de bank moet blijven zitten, betekent dat waarschijnlijk dat Ajax 2-0 of 3-0 voor staat."

De knieblessure van Sigthórsson was zeer vervelend, vertelt hij in De Telegraaf. Het was niet de eerste keer dat hij een tijdje buitenspel stond vanwege blessureleed. "Dat heeft me geholpen", geeft de IJslander aan. Hij maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax en heeft dus al wat ritme opgedaan. "Die heb ik nu in mijn benen. Ik ben er klaar voor", verzekert hij.

Het wordt voor Sightórsson een lastig karwei om Arek Milik uit de basis te spelen bij Ajax. De Poolse spits scoorde afgelopen zondag nog tweemaal tegen sc Heerenveen (1-4 winst). "Ik zal langzaam weer op zoek moeten gaan naar mijn plek in het team. Die concurrentie is goed voor het elftal en voor ons beiden."

Ajax moet vanavond in de eigen ArenA een 1-0 achterstand wegpoetsen tegen Dnjepr.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen