Kishna, Sigthórsson en Boilesen in Ajax-selectie

18 maart 2015, 14:00   Bijgewerkt: 18 maart 2015, 15:34

Ajax-coach Frank de Boer heeft een aantal spelers dat afgelopen weekend absent was weer kunnen opnemen in de wedstrijdselectie, voor de Europa League-return tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk van komende donderdag in de Amsterdam ArenA. Niklas Moisander, Kolbeinn Sigthórsson, Nicolai Boilesen en Ricardo Kishna zijn weer terug.

"Moisander, Sigthórsson en Boilesen zijn fit en zitten ook bij de selectie", zei De Boer op de persconferentie in aanloop naar deel twee van het tweeluik met Dnjepr. Moisander en Boilesen zijn beiden hersteld van een enkelblessure, Sightórsson heeft geen last meer van zijn knieblessure. De IJslandse spits maakte afgelopen maandag zijn rentree bij Jong Ajax.

Kishna werd afgelopen weekend, voor uitduel met sc Heerenveen (1-4 winst), wegens disciplinaire redenen buiten de selectie gelaten. "Kishna maakt tegen Dnjepr weer deel uit van de selectie. Hij heeft begrepen waarom hij er zondag niet bij was. De lucht is geklaard", maakte De Boer duidelijk.

Richairo Zivkovic, Queensy Menig en Lucas Andersen ontbreken in tegenstelling tot afgelopen zondag in de wedstrijdselectie van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen