Schmidt ziet Atlético Madrid nog steeds als favoriet

16 maart 2015, 19:26

Bayer Leverkusen verdedigt dinsdag in het Estadio Vicente Calderón in de return van de achtste finales van de Champions League een 1-0 voorsprong tegen Atlético Madrid. Desondanks denkt Roger Schmidt, de coach van de Duitse club, dat de Spaanse tegenstander de favoriet is om zich bij de laatste acht van het miljoenenbal te scharen.

"We zijn nog steeds de underdog, maar wel een underdog met een goede kans", zei Schmidt maandag op de persconferentie. "We beginnen met veel vertrouwen aan de ontmoeting. We willen ons hoofd koel houden en gewoon ons eigen spel spelen."

"We zullen spelen om te winnen", vulde middenvelder Karim Bellarabi aan. "We weten dat het niet makkelijk wordt, maar we gaan ons best doen. Het seizoen verloopt tot dusver goed voor mij, maar als team willen we meer bereiken en morgen gaan we proberen de volgende ronde te halen."

Bij Bayer Leverkusen geldt Lars Bender vanwege een enkelblessure als een twijfelgeval, Robbie Kruse en Tin Jedvaj ontbreken sowieso bij de Duitsers. Daartegenover staat de terugkeer van Ömer Toprak, na een schorsing voor de eerste confrontatie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen