Mancini faalt met Inter: "Te optimistisch geweest"

Ger
16 maart 2015, 11:44

Trainer Roberto Mancini vreest dit seizoen met Internazionale naast een ticket voor de Champions League te grijpen. De Milanezen blameerden zich zondag in de Serie A voor eigen publiek door gelijk te spelen tegen laagvlieger AC Cesena. Door de nieuwe tegenvaller blijft Inter in de middenmoot steken.

"Het gaat nu wel heel moeilijk worden om als derde te eindigen. Een overwinning had ons weer hoop kunnen schenken, maar nu staan er te veel teams boven ons", verzucht Mancini. "Op dit moment mogen we eigenlijk niet praten over de derde plaats. Dat zou niet logisch zijn. Uiteraard willen de spelers graag beter presteren, maar helaas verloopt de ontwikkeling van de ploeg langzaam. We wisselen goede prestaties af met slechte. We hebben meer tijd nodig."

"Misschien is het mijn fout en ben ik te optimistisch geweest", steekt Mancini de hand in eigen boezem. "Ik dacht dat we in staat waren om sneller klinkende resultaten te boeken. Dit is voor niemand bij Inter leuk. Niet voor de supporters en zeker ook niet voor de ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen