De Boer blij: "Drie dagen geleden nog ergens in Oekraïne"

15 maart 2015, 18:25

Ajax kon het wel eens moeilijk gaan krijgen in de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen, zo werd vooraf voorspeld. Zondag verliet de landskampioen het Abe Lenstra Stadion echter met een 1-4 zege. Coach Frank de Boer is er blij mee, gezien de vermoeiende terugreis na het Europa League-duel met Dnjepr (1-0 verlies) van eerder deze week.

"Drie dagen geleden zaten we nog ergens in Oekraïne. Dan mogen we blij zijn dat we zo'n prestatie leveren", zegt De Boer op de clubwebsite van Ajax. "Ik heb een goed en fris Ajax gezien. Wij verwachtten een offensief Heerenveen dat veel druk naar voren zou geven. Daar hebben we rekening mee gehouden en daar zijn we goed doorheen gekomen. Wij hebben veel diepte kunnen geven zonder de bal en waren steeds dreigend."

"We hadden veel goede momenten en spelers die écht goed speelden. Natuurlijk waren er momenten dat Heerenveen op 2-2 had kunnen komen, omdat zij het geloof kregen na de 1-2. Ook in de tweede helft hadden ze goede momenten om de aansluitingstreffer te maken, maar wij pakten het goed op. De uitslag had hoger kunnen uitvallen dan 1-4", aldus De Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen